Enhorabuena a los defensores del edificio de La Rotonda (Barcelona)

Por mcypweb, Vie, 27/06/2014 - 19:58

La asociación Salvem La Rotonda, que defiende el maravilloso edificio al comienzo de la avenida del Tibidabo, nos envía este correo sobre la sentencia favorable que ha obtenido del Tribunal Superior de Justicia de Cataluña. ¡¡ ENHORABUENA !!

Benvolguts conciutadans,

més de tres anys desprès de posar en marxa la nostra associació per defensar una intervenció acurada i raonable a l'edifici la Rotonda tenim, per fi, una primera sentència judicial favorable.

Com podeu veure a la nostra web, la sentència ANULA i deixa sense efecte jurídic l'aprovació definitiva del Pla Urbanístic de La Rotonda, que s’ha de tornar a presentar a exposició pública i resoldre les al·legacions pertinents.

En aquests tres anys s'ha enderrocat una part molt important del edifici, incloent elements protegits i també tot l'edifici Sagnier, un fet profundament lamentable.

Per altra banda, gràcies al vostre suport, hem pogut proposar i abonar dos dictàmens judicials independents que, com era evident, confirmen que el projecte aprovat no respecta ni la protecció de l'edifici ni els paràmetres urbanístics que el vinculaven al seu entorn.

Ara, quan la sentència obliga a replantejar el pla urbanístic i la llicència, que ha quedat en una situació compromesa, fora bo que l'ajuntament de Barcelona, i l'alcalde al seu davant, consideressin seriosament arribar a un acord positiu perquè tots acabem gaudint d'un edifici més equilibrat.

Esperem que sigui així. En cas contrari, seguirem fins on calgui, amb el vostre suport.

Gràcies i enhorabona a tots!

Associació La Rotonda. En defensa del Patrimoni Històric i Cultural de Barcelona

Consulteu les novetats de la web: larotondabarcelona.com

  • La sentència del TSJC
  • Els comptes de l'associació
  • Les darreres noticies aparegudes a la premsa

Estem a la vostra disposició a: plataformalarotonda@hotmail.com

Fotos: La Rotonda Barcelona

Enlaces relacionados:

Tipo de post